qüLsüm Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 92 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/11 Yaş : 30 Nerden : izmir
| Konu: Hazal Kaya'yla Sorun Yok Salı Mart 01, 2011 10:23 pm | |
| Ünlü yapımcı Fatih Aksoy, Hazal Kaya'nın annesiyle, güzel oyuncunun atölye çalışmalarına katılmak için izin istemesi üzerine aralarında kriz çıktığı ve Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan kovulacağı haberlerini yalanladı.
Bugün Habertürk'te yayınlanan, Hazal Kaya'nın Barbara Poiter'in Bilgi Üniversitesi'nde bir hafta süreyle düzenlenen "Bilgi Eğitim Performing Art" adlı atölye çalışmasına katılmak için, Adını Feriha Koydum'un yapımcısı Fatih Aksoy'dan bir haftalık izin istediği, ancak; Aksoy'un dizi çalışmalarının aksayacağı için izin vermemesi üzerine Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya'yla aralarında tartışma çıktığı ve Aksoy'un "Kızını da al git" diyerek resti çektiği haberi üzerine, yapımcı Fatih Aksoy'la irtibata geçerek konunun aslını öğrendik.
Yapımcı Fatih Aksoy, ne Ayşegül Kaya'yla ne de oyuncusu Hazal Kaya'yla aralarında böyle bir sorun yaşanmadığını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu. "Ne amaçla üretildiğini bilmediğim bu haber tümüyle yalandır. Hazal Kaya'nın annesiyle ne telefonla ne de yüz yüze bu konuda bir görüşme yapmadım. Ayrıca bildiğim kadarıyla Hazal, atölye çalışmasına fırsat buldukça katılıyor ve yapım ekibi de bu konuda Hazal'a fırsatlar yaratıyor. Bu yalan haberi yapanları vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum."http://www.dizifilm.com/haberler/hazal-kayayla-sorun-yok-9654.html | |
|
>>>melike<<< Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 238 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 20/02/11 Yaş : 32
| Konu: Geri: Hazal Kaya'yla Sorun Yok Salı Mart 01, 2011 11:08 pm | |
| süpermiş teşekkürler paylaşım için | |
|
qülsüm_11 Moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 06/02/11 Yaş : 30 Nerden : UŞAK
| |
ebrar Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 360 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/02/11 Yaş : 29 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Hazal Kaya'yla Sorun Yok Çarş. Mart 02, 2011 11:07 am | |
| | |
|
qüLsüm Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 92 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/11 Yaş : 30 Nerden : izmir
| |