>>>melike<<< Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 238 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 20/02/11 Yaş : 32
| Konu: Kapıcı Hanımı Zehra 'Trinity' Olacak Salı Mart 08, 2011 1:13 am | |
| Kapıcı hanımı Zehra 'Trinity' olacak Vahide Gördüm, seksi bir istihbaratçıyı canlandıracağı film için yakın dövüş ve silah kullanma teknikleri eğitimi alıyor Dizilerde anne rollerinin aranan oyuncusu olan ve 'Adını Feriha Koydum' dizisinde hırslı kapıcı hanımı Zehra'yı canlandıran Vahide Gördüm, sinemada izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor. Sanatçı, Tolga Örnek'in haziranda çekeceği Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan 'Labirent' adlı filmde özel yetiştirilmiş seksi bir istihbaratçıyı oynayacak. Bir yıldır bu role hazırlanan başarılı oyuncu, dövüş, yakın dövüş ve silah kullanma teknikleri eğitimi alıyor. İlk kez yer alacağı aksiyon filminde, seyircinin karşısına Matrix'in Trinity'si gibi çıkacak ve erkeklerin egemen olduğu bir dünyayı sarsacak. Filmde Taner Birsel'le başrolü paylaşacak olan Vahide Gördüm, Levent Semerci'nin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacağı 1977 kanlı 1 Mayıs'mı konu alan 'Ayhan Hanım' filminde de başrolde yer alıyor. Başrolleri Selçuk Yöntem'le paylaşacak olan Gördüm, filmde, Ayhan Hanım'ı canlandıracak. | |
|
ebrar Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 360 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/02/11 Yaş : 29 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Kapıcı Hanımı Zehra 'Trinity' Olacak Salı Mart 08, 2011 7:47 am | |
| | |
|
qülsüm_11 Moderatör
Mesaj Sayısı : 202 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 06/02/11 Yaş : 30 Nerden : UŞAK
| |
>>>melike<<< Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 238 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 20/02/11 Yaş : 32
| Konu: Geri: Kapıcı Hanımı Zehra 'Trinity' Olacak Çarş. Mart 09, 2011 12:26 am | |
| bişey değil | |
|