Mesaj Sayısı : 43Reputation : 0 Kayıt tarihi : 15/09/09Yaş : 32Nerden : kimsenin olmadığı bi yerden xS
Konu: Ben Seninle Ağlamak İstiyorum Salı Eyl. 15, 2009 10:46 am
Ben seninle ağlamak istiyorum Öyle arkandan yana yakıla değil Hüzünle kahırla değil Ben seninle ağlamak istiyorum Öyle sensizliğe yanıp sabahlara kadar değil Ben seninle ağlamak istiyorum Omzunda ki değmeli yanaklarımdan Birkaç tuzlu damla omuzlarına Tadını hiç bilmediğim dudaklarını öperken Ağlamak istiyorum ki hiç bilmediğim tadı Değsin gözyaşlarımın dudaklarına Ve bir an gözlerini aç ki ben kaybolayım Doğada olmayan mavilikteki gözlerinde Ben seninle ağlamak istiyorum Öyle bir ağla ki benle okyanusunda kaybolayım Öyle sensizliğe hayata değil Benimle olduğun için Bir gece sabaha kadar Seninle ağlamak istiyorum Öyle yanında falan değil Gözlerinin okyanusuna bakarak İçinde son kulacımı atana kadar Ben seninle ağlamak istiyorum Ama sen ayçiçeği gibisin Gündüz güneş açınca oh Hep yanımdasın gündüzleri Ama boynum bükülür her gece Söz verdiğin saatte gidersin çünkü ...
sharpsolid Katılımcı Üye
Konu: Geri: Ben Seninle Ağlamak İstiyorum Salı Eyl. 15, 2009 10:54 am
Süper (: Saol (:
Poshbaby Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 43Reputation : 0 Kayıt tarihi : 15/09/09Yaş : 32Nerden : kimsenin olmadığı bi yerden xS
Konu: Geri: Ben Seninle Ağlamak İstiyorum Salı Eyl. 15, 2009 10:55 am
rica ederm (:
Ece Katılımcı Üye
Konu: Geri: Ben Seninle Ağlamak İstiyorum Salı Eyl. 15, 2009 11:19 am
sağol güzelmiş
Poshbaby Isınan Üye