Adını Feriha Koydum Forumuna Hoşgeldiniz :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adını Feriha Koydum Forumuna Hoşgeldiniz :)

Adını Feriha Koydum Forum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Moderatör Alımları Başlamıştır ...
Konu İçeriklerini Görebilmek ve Yorum Yazabilmek İçin Lütfen ÜYE OLUN.

Küçük Boyacı Cüzdana Dokunmadı

2 posters
YazarMesaj
aLév..
Süper Moderatör
Süper Moderatör
aLév..

Nerden : ♥ кiмiηiη aкLıηda, кiмiηiη SσL γaηıηda...///♥кєLiмєLєяiη aηLaттığı кadaяıм...

Küçük Boyacı Cüzdana Dokunmadı Empty
MesajKonu: Küçük Boyacı Cüzdana Dokunmadı   Küçük Boyacı Cüzdana Dokunmadı Icon_minitimePaz Eyl. 20, 2009 10:00 pm

Küçük Boyacı Cüzdana Dokunmadı 266220090919085851896
20 09 2009 00:21

Alınan bilgiye göre, ağabeyi Mustafa ile boyacılık yapan 7. sınıf öğrencisi Hakan Peker, İnciraltı Kıraathanesi önünde bulduğunu cüzdanı, garaj yakınında bulunan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne götürdü.
Aile bütçesine katkı için ağabeyi Mustafa ile boyacılık yaptıklarını anlatan Hakan Peker, hiç açmadıkları cüzdanın sahibi gelinceye kadar müdürlükte misafir edildi. Haber verilmesinin ardından gelen Necati Aydınoğlu'na, içinde yaklaşık bin 500 TL nakit para, nüfus cüzdanı ve kredi kartlarının bulunduğunu cüzdanı teslim edildi. Cüzdanına kavuşan Necati Aydınoğlu (54) bayram arefesinde cüzdanını teslim eden çocukları ödüllendireceğini söyledi.
İnciraltı Kıraathanesinde bir süre dinlendikten sonra merkeze bağlı Çobanisa köyüne gittiğini anlatan Aydınoğlu, indikten sonra cüzdanını yerinde olmadığını fark ettiğini, araçta bulamayınca da ümidini kestiğini belirtti. Aydınoğlu, bu sırada polisten gelen 'cüzdanınız bulundu' haberi ile çok sevindiğini belirtti.
Manisa Emniyet Müdürü yardımcısı Hasan Onar, gazetecilere yaptığı açıklamada, örnek davranışlarından dolayı polislerin çocukların bayramlık kıyafetini temin edeceklerini söyledi.
Onar, Manisa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yaz boyunca düzenlenen etkinliklere katılan iki kardeşin bu örnek davranışının kendilerini çok duygulandırdığını dile getirdi.
e2qi.*
Katılımcı Üye

Küçük Boyacı Cüzdana Dokunmadı Empty
MesajKonu: Geri: Küçük Boyacı Cüzdana Dokunmadı   Küçük Boyacı Cüzdana Dokunmadı Icon_minitimePaz Eyl. 20, 2009 11:25 pm

vay aferin çocuğa...

Küçük Boyacı Cüzdana Dokunmadı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Küçük Kadınlar
» Küçük Sırlar
» “Kavak Yelleri” dizisinden "Küçük Sırlar"a gelin mi gidiyor?