Adını Feriha Koydum Forumuna Hoşgeldiniz :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adını Feriha Koydum Forumuna Hoşgeldiniz :)

Adını Feriha Koydum Forum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Moderatör Alımları Başlamıştır ...
Konu İçeriklerini Görebilmek ve Yorum Yazabilmek İçin Lütfen ÜYE OLUN.

Başbakan Türkü Söylüyor

2 posters
YazarMesaj
*éRén
Katılımcı Üye

*éRén

Başbakan Türkü Söylüyor Empty
MesajKonu: Başbakan Türkü Söylüyor   Başbakan Türkü Söylüyor Icon_minitimeC.tesi Eyl. 19, 2009 3:42 pm

Başbakan Türkü Söylüyor 93676
Başbakan türkü söylüyor!
18 Eylül 2009 Cuma 22:33
Şiir okumasına alışığız ancak türkü söylerken görmemiştik. Başbakan Erdoğan canlı yayında.. Neşet Ertaş çalıyor, Başbakan türkü söylüyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan şu anda canlı yayında, ATV ekranında... Saat 22.30'da başlayan "Başbakan Özel" adlı programın konuğu...
Programda onunla birlikte birçok konuk sanatçı da yer alacak.

İlk konuk sanatçı Neşet Ertaş... Erdoğan bu akşam ilk kez siyaset konuşulmayan bir programla ekrana geliyor. "Başbakan Özel"de Erdoğan şiir okuyacak.

Fatih Çıplak'ın sunduğu programın bir de sürprizi var. Türkiye ilk kez Başbakan'ın türkü söylediğine tanık olacak.

Neşet Ertaş Usta'nın hem çalıp hem seslendirdiği 'Ana' türküsüyle program açıldı... Kürt açılımı nedeniyle her fırsatta 'Anaların göz yaşı dinsin istiyoruz' diyen Başbakan Erdoğan'ın bu türküyü dinlerken gözleri doldu, zaten kendisi de ''Beni duygulandırdınız'' diyerek Ertaş Usta'ya teşekkür etti.
Programın ikinci sanatçı konuğu ise Zekai Tunca.
Ramazan sohbetinin yapıldığı programda Başbakan çocukluğunu da anlatıyor.
Erdoğan zengin bir aileden gelmediğini; yatılı okuduğunu; yeri geldiğinde simit sattığını, yeri geldiğinde su sattığını; futbol oynarken aldığı transfer ücretleriyle evliliğini gerçekleştirdiğini, üniversite okuduğunu söyledi..
e2qi.*
Katılımcı Üye

Başbakan Türkü Söylüyor Empty
MesajKonu: Geri: Başbakan Türkü Söylüyor   Başbakan Türkü Söylüyor Icon_minitimePaz Eyl. 20, 2009 5:24 pm

saqol.

Başbakan Türkü Söylüyor
1 sayfadaki 1 sayfası